Wilujeng sumping di XINTELI

kami nyayogikeun harga & jasa pangsaéna.

Populér

Produk urang

NAHA MILIH KAMI

  • Fast and guaranteed delivery time,

    Kaunggulan

    Gancang sareng waktos pangiriman dijamin,

  • Best price and service will be provided.After-sales guaranteed.

    Palayanan

    harga pangalusna sarta jasa bakal disadiakeun.After-jualan dijamin.

  • Processing customized

    Téknologi

    Ngolah ngaropéa

Hebei Xinteli diadegkeun dina Séptémber 2008, sareng janten eksportir luhur di Hebei pikeun produk logam anu diékspor di sakumna dunya.

saha urang

Hebei Xinteli Co., Ltd husus dina produksi jeung distribusi produk logam leuwih ti 20 years.And Hebei Xinteli ieu jadi eksportir luhur di Propinsi Hebei pikeun produk logam. rentang produk ngawengku kawat bolong, Anggar logam, produk kebon jeung produk hardware.

Dina taun anyar, Hebei Xinteli geus fokus dina panalungtikan sarta pamekaran produk anyar. Ku cara operasi inovatif, rentang produk urang geus terus enlarged. Jaringan jualan kami ogé geus greatly strengthened. Pikeun ayeuna, produk urang hasil dipasarkan sakuliah dunya. dunya. Utamana di Éropa, AS, Australia…..

Nyadiakeun konsumén produk kualitas luhur jeung harga kalapa mangrupa tujuan Hebei Xinteli.

  • exbition (2)
  • exbition (3)
  • exbition (5)
  • exhibition3
  • exhibition
  • exhibition