Wilujeng sumping di XINTELI

kami nyayogikeun harga & jasa pangsaéna.

NAHA MILIH KAMI

  • Our products have good quality and credit to let us can set up many branch offices and distributors in our country.

    Kauntungannana

    Produk kami ngagaduhan kualitas anu saé sareng kiridit supados urang tiasa nyetél seueur kantor cabang sareng distributor di nagara kami.

  • Best price and service will be provided.After-sales guaranteed.

    Palayanan

    Harga sareng jasa pangsaéna bakal sayogi. Saatos-penjualan dijamin.

  • We persist in qualities of products and control strictly the producing processes, committed to the manufacture of all types.

    Téknologi

    Kami bertahan dina kualitas produk sareng ngontrol sacara ketat prosés ngahasilkeun, komitmen pikeun pembuatan sadaya jinis.

Populér

Produk kami

Hebei Xinteli didirikeun dina Séptémber 2008, sareng éta janten éksportir teratas di Hebei pikeun produk logam anu diékspor di panjuru dunya.

saha kami

Hebei Xinteli mangrupikeun perusahaan ngora khusus dina impor sareng ékspor, sareng diturunkeun tina reformasi struktural perusahaan dagang asing anu dipiboga ku nagara. Hebei Xinteli didirikeun dina Séptémber 2008, sareng éta janten éksportir top di Propinsi Hebei pikeun Logam sareng Mineral. Kisaran produk Hebei Xinteli nyaéta kawat bolong (bolong kawat héksagonal, bolong kawat las), pagar logam (pagar sawah, pager holland), produk kebon, produk beusi sareng produk perangkat keras.

  • exbition (1)
  • exbition (2)
  • exbition (3)
  • exbition (4)
  • exbition (5)
  • exbition (6)