Tentang Kami

Hebei Xinteli nyaéta perusahaan ngora husus dina importing na exporting, sarta ieu diturunkeun tina reformasi struktural heubeul-milik nagara pausahaan dagang asing.Hebei Xinteli didirikan dina bulan Séptember 2008, sarta eta geus jadi eksportir luhur di Propinsi Hebei pikeun Logam jeung Mineral. .Kisaran produk Hebei Xinteli nyaéta kawat bolong (héksagonal kawat bolong, dilas kawat bolong), logam Anggar (sawah pager, Holland pager), produk kebon, produk beusi jeung hardware products.We ngagunakeun bahan kualitas luhur kayaning low carbon steel.Xinteli bisa nyadiakeun loba treatment.They permukaan béda téh galvanized, PVC coated, galvanized kalawan PVC coated.The barang bakal dipariksa taliti saméméh pangiriman, guna nawiskeun kualitas pangalusna pikeun klien urang.

Produk urang loba dipaké dina tatanén, panyalindungan sato, kebon jsb wengkuan bisnis urang ogé nyertakeun impor jeung ékspor loba rupa béda produk jeung téhnik.Kami stepping kana eksportir luhur di Propinsi Hebei pikeun Metal & Taman produk.
Dina taun anyar, Hebei Xinteli geus fokus dina panalungtikan sarta pamekaran produk anyar.Ku cara operasi inovatif, rentang produk urang geus terus enlarged.jaringan jualan urang ogé geus greatly strengthened.Produk urang ayeuna suksés dipasarkan di pasar dunya khususna di Éropa, Amérika Serikat, Amérika Kalér, Afrika- Etc.The ayeuna bisnis Hebei Xinteli ngembang kalayan léngkah ajeg.
Hebei Xinteli boga tim unggulan tina catchers ngimpi, pinuh ku ambisi, vitalitas jeung kreativitas.Kami yakin, kalayan usaha gabungan sadaya anggota, Hebei Xinteli pasti bakal janten perusahaan unggulan dina industri perdagangan luar nagri Hebei.

Hebei Xinteli boga tim unggulan tina catchers ngimpi, pinuh ku ambisi, vitalitas jeung kreativitas.

-Hebei Xinteli Co., Ltd.