Tentang Kami

Hebei Xinteli mangrupikeun perusahaan ngora khusus pikeun impor sareng ékspor, sareng diturunkeun tina réformasi struktural perusahaan dagang asing anu dipimilik ku nagara. Hebei Xinteli didirikeun dina Séptémber 2008, sareng janten éksportir luhur di Propinsi Hebei pikeun Logam sareng Mineral . Kisaran produk Hebei Xinteli nyaéta kawat bolong (bolong kawat héksagonal, bolong kawat dilas), pager logam (pagar sawah, pager holland), produk kebon, produk beusi sareng produk perangkat keras. Kami nganggo bahan kualitas luhur sapertos baja karbon rendah. Xinteli tiasa nyayogikeun seueur perlakuan permukaan anu béda. Éta galvanis, PVC dilapis, galvanis sareng PVC dilapis. Barang bakal dipariksa sacara saksama sateuacan pangiriman, supados nawiskeun kualitas pangsaéna pikeun klien kami.

Produk kami seueur dianggo dina tatanén protection perlindungan sato 、 kebon sareng sajabana ruang lingkup bisnis kami ogé kalebet impor sareng ékspor seueur jinis produk sareng téhnik. Kami ngalengkah kana éksportir luhur di Propinsi Hebei pikeun produk Logam & Taman.
Dina taun-taun ayeuna, Hebei Xinteli parantos fokus kana panilitian sareng pamekaran produk énggal. Ku cara operasi inovatif, kisaran produk kami parantos teras-terasan digedéan. Jaringan penjualan kami ogé parantos langkung kuat. Produk kami ayeuna hasil dipasarkeun di pasar sadunya khususna di Éropa 、 Amérika Serikat 、 Amérika Kalér 、 Africa- Etc. Bisnis ayeuna Hebei Xinteli mekarkeun kalayan léngkah-léngkah anu tetep.
Hebei Xinteli ngagaduhan tim anu hadé pikeun nyekel impian, pinuh ku ambisi, vitalitas sareng kréativitas. Kami yakin, ku usaha babarengan sadaya anggota, Hebei Xinteli pasti bakal janten perusahaan unggulan di industri perdagangan asing Hebei.

Hebei Xinteli ngagaduhan tim anu hadé pikeun nyekel impian, pinuh ku ambisi, vitalitas sareng kréativitas.

- Hebei Xinteli Co., Ltd.