Kawat Barbed Jeung Permukaan Galvanized

Katerangan pondok:

Bahan: kawat beusi Galvanized, PVC coated kawat beusi dina kelir béda.
Perlakuan permukaan: galvanized & PVC coated
Panjang Barb: 1.5 ~ 3cm
Diaméter kawat: 1.6mm ~ 3.2mm


Rincian produk

Tag produk

Kawat berduri mangrupikeun jinis bahan pagar kaamanan modern anu didamel nganggo agul baja seukeut sareng kawat tegangan tinggi.
Kawat berduri tiasa dipasang salaku ngahalangan panyusup perimeter kalayan piecing sareng motong agul anu dipasang dina luhureun témbok.
Galvaniskawat cucukannawarkeun panyalindungan hébat ngalawan korosi jeung oksidasi disababkeun ku atmosfir.

Ieu dibagi kana strand tunggal jeung ganda strands.And ganda strand ogé kaasup kawat tunggal jeung kawat ganda.
Résistansi anu luhur ngamungkinkeun jarak anu langkung ageung antara tiang pagar.Dipaké pikeun wates jukut, kareta api, panyalindungan isolasi jalan raya.
Bahan: Galvaniskawat beusi, PVC coated kawat beusi dina kelir béda.
Perlakuan permukaan: galvanized & PVC coated
Panjang Barb: 1.5 ~ 3cm
Diaméter kawat: 1.6mm ~ 3.2mm
Barbed wire
Fitur: Tahan kaayaan cuaca goréng
Tahan ka keyeng
Gampang dipasang
Aplikasi: Kawat beusi barbed cocog pikeun industri, tatanén, peternakan, imah dwelling, perkebunan atawa Anggar.
Packing: Dina coil of 25kgs atawa sakumaha dipénta.

Bungkusan & Pangiriman
FOB Port: Tianjin
Anjog Time: 15 ~ 30 poé
Bungkusan: dibungkus pilem plastik di jero, lawon hessian atanapi kantong anyaman di luar Métode Pembayaran: T / T, Advance TT, Paypal Jsb.

Kami fokus kana widang ieu mangtaun-taun sareng urang gaduh seueur pangalaman dina kawat bolong sareng pagar logam.All produk kami didamel tina bahan material.The kualitas luhur pabrik caket dieu pabrik kami. sanggeus confirmation.Our harga reasonable.We hoyong tetep kualitas luhur pikeun unggal klien ti sakuliah dunya.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk