Custom Made Galvanized Hexagonal Kawat Netting Hayam Kawat Mesh

Katerangan pondok:

Jaring: 1/2 '', 1'', 3/8 '', 3/4'', 2''
Diaméter kawat: 0.6mm ~ 2.0mm
Panjangna: 5m, 10m, 25m, 30m
Lebar: 50cm, 100cm jsb.
Catetan: 1. Kustomisasi
2. Pangiriman gancang
3.24 jam layanan


Rincian produk

Tag produk

Urang bisa nyadiakeun duanana panas-dipped galvanized héksagonal kawat bolong jeung listrik galvanized hayam kawat mesh.If Anjeun hoyong pake di luar, panas-dipped galvanized sanggeus anyaman teh pangalusna milih.

Galvanized kawat bolong ieu ogé ngaranna galvanized héksagonal kawat mesh.Normally, anu diaméter kawat nyaeta 0.6mm mun 2.0mm.The kawat diaméterna méteran ieu gumantung kana ukuran héksagonal bolong opening.Hexagonal kawat netting dihasilkeun kalayan kualitas punjul tina kawat beusi karbon low .Upami anjeun hoyong kawat bolong ngagunakeun pikeun long time.It téh alus pikeun milih galvanized atawa palastik coated.The bolong téh teguh dina struktur ans boga surface.Hexagonal kawat bolong datar roll tiasa duanana leutik tur badag.

Urang bisa ningali galvanized héksagonal kawat bolong sering pisan dina life.Such urang sapopoé urang, héksagonal kawat bolong netting dipaké pikeun raising hayam (jadi urang bisa ogé disebut hayam kawat bolong), pager sato, mékanis equitment protection.Galvanized kawat bolong ogé bisa gabion, dipaké pikeun ngajaga tur ngarojong sewalls, hillsides, bridges.Galvanized hayam kawat bolong bahan pohara alus salaku kontrol caah sarta tarung caah.

Inpormasi Dasar:
1.Hot dipped galvanized (HDG) sanggeus anyaman
2.Hot dipped galvanized (HDG) saméméh anyaman
3.Electric galvanized sanggeus anyaman
4.Electric galvanized saméméh anyaman

Rincian produk:
Bubuka bolong: 1/2 '', 1'', 3/8 '', 3/4'', 2''
Diaméter kawat: 0.6mm ~ 2.0mm
Panjangna: 5m, 10m, 25m, 30m atanapi sasuai ka nu Anjeun
lebar: 50cm, 100cm atawa nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.
Gaya Tenun: Pulas lempeng, pulas ngabalikeun
Aplikasi: Kandang unggas, kalung hayam, jaring kelenci, jaring hiasan, panyalindungan bentang.
Kaunggulan produk: Ngagunakeun merenah, hirup layanan panjang, kakuatan panyalindungan tinggi, ngahemat ongkos transportasi, kalenturan alus.

Bungkusan & Pangiriman
FOB Port: Tianjin
Anjog Time: 15 ~ 30 poé
Bungkusan: a.Dina gulungan, dibungkus ku kertas bukti cai atanapi ngaleutikan dibungkus
b. Dina palet
Pamayaran & pangiriman
Métode pamayaran: T / T, Advance TT, Paypal jsb.

Kami fokus dina widang ieu salila sababaraha years.The sampel disadiakeun jeung pesenan sidang leutik bisa accept.Our harga lumrah tur tetep kualitas luhur pikeun unggal klien.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami