Dipiguraan pager lapangan anyaman

Pedaran pondok:

Nami produk: Pager sawah / Pagar tegalan
Bahan: Kawat baja karbon rendah kualitas luhur
Perawatan permukaan: Panas dicelup galvanis


Detil Produk

Tanda Produk

Anggar lapangan didamel tina kawat galvanis karbon rendah, kalayan kateguhan anu saé sareng kakuatan tinggi, cocog pikeun sapi, domba sareng situs peternakan sanésna. Ieu pager sato-sato liar anu épéktip anu ékonomis. Éta tiasa dianggo salaku panghalang sapanjang sisi jalan ngajaga sato jauh atanapi sapertos pager di lahan pertanian. Pagar sawah mangrupikeun struktur saderhana, beurat enteng, konstruksi anu merenah. Permukaan panas-dip galvanis, karat - tahan sareng tahan korosi, umur panjang di luar ruangan

Detil Produk :
Diaméter Kawat: 2.0mm
Mesh Pembukaan: 10cm, 15cm, 20cm jsb.
Jangkungna: 0.8m, 0.9m, 1.2m, 1.5m jsb.
Panjangna: 50m, 100m

Fitur:
1 kakuatan tinggi sareng kakuatan tarik ageung, tiasa tahan sapi, kuda, domba sareng dampak ternak sanésna. Aman sareng dipercaya
2. kawat baja tina jaring sapi sareng jukut padang rumput laut, permukaan cincin gelombang bentukna galvanis, bagian sanésna diadopsi aplikasi anti karat anti karat, tiasa adaptasi sareng lingkungan kerja anu keras, umur jasa tiasa ngahontal 20 taun
Struktur 3.Simple, gampang pangropéa, jaman konstruksi pondok, ukuranana leutik sareng beurat enteng

Aplikasi:
Dina pangwangunan padang rumput hejo di daérah padamelan, padang rumput hejo tiasa didamel di sakurilingna, sareng pangangon tiasa dilaksanakeun dina titik anu ditunjuk sareng dibagi kana kurungan. Pikeun mempermudah panggunaan sumberdaya padang rumput anu direncanakeun, sacara efektif ningkatkeun tingkat pemanfaatan sareng efisiensi ngangon padang rumput hejo, nyegah degradasi padang rumput hejo, sareng ngajagi lingkungan alam. Dina waktos anu sami, éta ogé lumaku pikeun ngawangun peternakan kulawarga sareng pertahanan wates, pager wates lahan pertanian, binih leuweung, panutupan gunung pikeun penanaman leuweung, isolasi daérah wisata sareng daérah moro, kapencil sareng pangropéa situs konstruksi, jst.

Pakét & Kiriman
Palabuhan FOB: Tianjin
Anjog Waktos: 15 ~ 30 dinten
Pakét: a. Dina gulung
b. Dina palet
Pamayaran & pangiriman
Métode Pamayaran: T / T, Advance TT, Paypal Jsb.

Kami fokus kana bidang ieu salami mangtaun-taun. Sampel disayogikeun sareng pesenan sidang alit tiasa ditampi. Harga kami lumayan sareng jaga kualitas luhur pikeun unggal klien.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk