Pager lapangan anyaman cangreud maneuh

Katerangan pondok:

Rincian produk:
Kawat diaméterna: 2.0mm
Bolong Bubuka: 10cm, 15cm, 20cm jsb.
Jangkungna: 0.8m, 0.9m, 1.2m, 1.5m jsb.
Panjangna: 50m, 100m


Catetan: 1. Kustomisasi
2. Pangiriman gancang
3.24 jam layanan


Rincian produk

Tag produk

Anggar sawah dijieunna tina kawat galvanized karbon low, kalawan kateguhan alus sarta kakuatan tinggi, cocog pikeun sapi, domba jeung Peternakan lianna sites.This sejen éféktif, ékonomi satwa -bukti fence.It bisa dipaké salaku panghalang sapanjang thee sisi jalan. ngajaga sato jauh atawa salaku pager di farmland.The pager sawah nyaeta struktur Basajan, beurat hampang, merenah construction.The beungeut téh panas-dip galvanized, keyeng - tahan jeung korosi-tahan, lila outdoor hirup jasa.

Rincian produk:
Kawat diaméterna: 2.0mm
Bolong Bubuka: 10cm, 15cm, 20cm jsb.
Jangkungna: 0.8m, 0.9m, 1.2m, 1.5m jsb.
Panjangna: 50m, 100m

Fitur:
1 kakuatan tinggi jeung gaya tensile badag, bisa tahan sapi, kuda, domba jeung impact.Safe ternak lianna.
2.The kawat baja tina net sapi jeung grassland net, beungeut cingcin gelombang ieu galvanized, bagian séjén anu diadopsi anti karat aplikasi anti korosi, bisa adaptasi jeung lingkungan kerja kasar, hirup layanan bisa ngahontal 20 taun.
Struktur 3.Simple, pangropéa gampang, jaman konstruksi pondok, ukuranana leutik tur beurat lampu

Aplikasi:
Dina pangwangunan grassland di wewengkon pastoral, grasslands bisa diwangun sabudeureun eta, sarta grazing bisa dilaksanakeun di titik ditunjuk sarta dibagi kana enclosures. nyegah degradasi grassland, sarta ngajaga lingkungan alam. Dina waktu nu sarua, éta ogé lumaku pikeun ngadegkeun kebon kulawarga jeung pertahanan wates, pager wates lahan tani, binih leuweung, panutupanana gunung pikeun budidaya leuweung, isolasi wewengkon wisata jeung wewengkon moro, isolasi jeung pangropéa situs konstruksi, jsb.

Bungkusan & Pangiriman
FOB Port: Tianjin
Anjog Time: 15 ~ 30 poé
Pakét: a.Dina gulungan
b. Dina palet
Pamayaran & pangiriman
Métode pamayaran: T / T, Advance TT, Paypal jsb.

Kami fokus dina widang ieu salila sababaraha years.The sampel disadiakeun jeung pesenan sidang leutik bisa accept.Our harga lumrah tur tetep kualitas luhur pikeun unggal klien.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami