Galvanized Hesco panghalang dilas Gabion Box

Katerangan pondok:

Diaméter kawat: 4.0mm ~ 6.0mm
Ukuran bolong: 50 * 50mm, 75mm x 75mm, 80 * 80mm, jsb
Ukuran Panel: 2.21*2.13m, 1.37*1.06m, 0.61*0.61m
Perlakuan permukaan: Hot-dipped galvanized
Geotextile: warna tiasa warna Keusik atanapi héjo


Rincian produk

Tag produk

Halangan Hesco, atanapi benteng Hesco, mangrupikeun gabion modéren anu dianggo pikeun ngadalikeun banjir sareng benteng militér.Dijieunna tina wadah bolong kawat anu tiasa digulung sareng liner lawon tugas beurat, sareng dianggo salaku tanggul semi-permanén atanapi témbok blast ngalawan seuneu panangan leutik sareng / atanapi bahan peledak.

 

Diaméter kawat: 4.0mm ~ 6.0mm

Ukuran bolong: 50 * 50mm, 75mm x 75mm, 80 * 80mm, jsb
Ukuran Panel: 2.21*2.13m, 1.37*1.06m, 0.61*0.61m

Perlakuan permukaan: Hot-dipped galvanized

Geotextile: warna tiasa warna Keusik atanapi héjo

Packing: packing on Usuk lajeng dibungkus ku pilem palastik luar.
Salian ti éta, paménta konsumén ogé sayogi.

Fitur: Tiasa dipotong sareng dirobih pikeun cocog sareng proyék
Nyandak bahan eusian anu sayogi lokal
Modular dina rarancang jeung collapsible pikeun neundeun

 

 

Kami fokus kana widang ieu mangtaun-taun sareng urang gaduh seueur pangalaman dina kawat bolong sareng pagar logam.All produk kami didamel tina bahan material.The kualitas luhur pabrik caket dieu pabrik kami. sanggeus confirmation.Our harga reasonable.We hoyong tetep kualitas luhur pikeun unggal klien ti sakuliah dunya.

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami