Kawat galvanis

Katerangan pondok:

Bahan: Kawat annealed Hideung, Kawat Galvanis sareng Kawat dilapis PVC
Diaméter kawat: diaméterna sakumaha inquire Anjeun.Biasana nyaéta 0.5mm-2.5mm
Beurat: 0.1kgs-800kgs unggal coil


Rincian produk

Tag produk

kawat Galvanized dijieunna tina kualitas luhur kawat baja karbon low rod.Eta dijieunna tina kualitas luhur kawat baja karbon low.Sanggeus teken jeung ngabentuk, pickling, panyabutan karat, suhu luhur annealing, panas dip galvanizing.Cooling jeung prosés séjénna ti processing.Galvanized kawat dibagi kana kawat galvanized panas jeung kawat galvanized tiis (kawat galvanized listrik)

Bahan: Kawat annealed Hideung, Kawat Galvanis sareng Kawat dilapis PVC
Diaméter kawat: diaméterna sakumaha inquire Anjeun.Biasana nyaéta 0.5mm-2.5mm
Beurat: 0.1kgs-800kgs unggal coil

galvanized wire

Catetan: Ukuran salian ti anu disebatkeun di luhur tiasa dilakukeun pikeun mesen saatos pertimbangan.
Diaméter kawat anu béda-béda bakal dilakukeun kana coil ukuran jero anu béda.
Aplikasi: kawat galvanized ieu loba dipaké dina konstruksi, karajinan, anyaman layar, pager jalan raya, bungkusan produk jeung widang sipil sapopoé jeung lianna.

Bungkusan & Pangiriman
FOB Port: Tianjin
Anjog Time: 15 ~ 30 poé
Bungkusan: dibungkus pilem plastik di jero, lawon hessian atanapi kantong anyaman di luar Métode Pembayaran: T / T, Advance TT, Paypal Jsb.

Kami fokus kana widang ieu mangtaun-taun sareng urang gaduh seueur pangalaman dina kawat bolong sareng pagar logam.All produk kami didamel tina bahan material.The kualitas luhur pabrik caket dieu pabrik kami. sanggeus confirmation.Our harga reasonable.We hoyong tetep kualitas luhur pikeun unggal klien ti sakuliah dunya.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk