Kualitas luhur PVC coated Steel Kawat

Katerangan pondok:

Bahan: Low Carton Steel atanapi karbon tinggi

Inti: kawat Hideung, Listrik Galvanized atanapi Hot dipped kawat galvanized.

Warna: poék / héjo lampu, poék / bulao lampu, bodas, hideung, konéng, jsb.


Rincian produk

Tag produk

Kawat PVCieu dijieun kalayan kawat beusi kualitas salaku bahan, éta bisa dijieun kana produk kawat béda, sahingga sakumaha dasi kawat loop ganda, kawat dasi rebar, cut kawat, kawat barbed, PVC coated ranté link pager, PVC coated kawat baja mesh.Etc

Bahan: Low Carton Steel atanapi karbon tinggi

Inti: kawat Hideung, Listrik Galvanized atanapi Hot dipped kawat galvanized.

Warna:Dbahtera / héjo lampu, poék / biru muda, bodas, hideung, konéng, jsb.

PVC wire
Catetan: Ukuran salian ti anu disebatkeun di luhur tiasa dilakukeun pikeun mesen saatos pertimbangan.
Diaméter kawat anu béda-béda bakal dilakukeun kana coil ukuran jero anu béda.

Fitur: Éta gaduh sipat anti sepuh sareng umur jasa anu langkung panjang dibandingkeun sareng kawat galvanis umum.Éta rélatif murah dina biaya, geulis tur teguh, ngagem-tahan, retak-tahan, sarta mibanda sipat insulating alus.

Aplikasi: Pamakéan pang populerna pikeun kawat coated PVC aya dina pangwangunan ranté link pager pikeun pager kaamanan industri, freeways sarta pangadilan ténis.Éta ogé dianggo dina aplikasi sanés sapertos gantungan jas sareng gagang.

Bungkusan & Pangiriman
FOB Port: Tianjin
Anjog Time: 15 ~ 30 poé
Bungkusan: dibungkus pilem plastik di jero, lawon hessian atanapi kantong anyaman di luar Métode Pembayaran: T / T, Advance TT, Paypal Jsb.

Kami fokus kana widang ieu mangtaun-taun sareng urang gaduh seueur pangalaman dina kawat bolong sareng pagar logam.All produk kami didamel tina bahan material.The kualitas luhur pabrik caket dieu pabrik kami. sanggeus confirmation.Our harga reasonable.We hoyong tetep kualitas luhur pikeun unggal klien ti sakuliah dunya.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami