Pameran penting pisan pikeun perusahaan urang

Pameran penting pisan pikeun perusahaan kami. Kami ngahadiran pameran ampir unggal taun.
Kami di Batimat dina 4~8, Nov, 2019

BATIMAT, paméran arsitéktur dua taunan di Paris, Perancis, diayakeun ku The Reed Exhibitions Group, anu parantos suksés ngayakeun 30 paméran ti taun 1959.
Dina waktos anu sami, Interclima + Elec, paméran Internasional ngeunaan Pemanasan, refrigerasi, AC, Énergi Anyar sareng listrik Rumah Tangga, sareng Ideo Bain, paméran Internasional ngeunaan Plumbing sareng Sanitasi di Paris, Perancis, parantos ngahijikeun sakumna industri arsitéktur sareng nyiptakeun. acara arsitéktur pangbadagna di dunya dina waktos anu sareng.
Salaku platform unik, Batimat showcases rupa-rupa bahan, parabot, téhnologi parabot, solusi na services.All industri bisa minuhan kabutuhan di Batimat.

Pameran ieu nyayogikeun kasempetan khusus pikeun paméran pikeun ngahubungi sajumlah ageung palanggan, milarian calon konsumén, nunjukkeun kaahlianna sareng nyorot prestasi inovatifna.
BATIMAT boga tujuan pikeun nyumponan kabutuhan industri konstruksi sareng konstruksi dina lingkungan ékonomi anu tangguh kalayan kategori stan énggal.Ieu boga tujuan pikeun mawa leuwih datang ka exhibitors, naha pausahaan badag atawa leutik, ngamimitian-up atawa bisnis kulawarga, jeung merangsang development.This bisnis global brings kasempetan bisnis anyar pikeun sagala rupa industri di Perancis jeung sakuliah dunya, pikeun cater ka operasi béda. jeung strategi marketing pausahaan béda.

atraksi kuat: Paris, Perancis arsitéktur paméran BATIMAT ogé nyadiakeun metoda anyar tina tampilan: mun VIP pembeli jeung / atawa panongton salaku tujuan, kalawan investasi minimal, solusi sakabéh, mikat leuwih konsumén jeung / atawa konsumén poténsial ka panongton, éta tampilan solusi ékonomi jeung éféktif pikeun ngaronjatkeun pisibilitas produk, nungkulan krisis ékonomi ogé solusi pikeun merangsang pertumbuhan ékonomi, kasempetan dagang leuwih.

Dina paméran ieu, urang patepung babaturan heubeul jeung nyieun friend.We anyar mawa produk kualitas luhur kami ka show.And lolobana produk urang téh tampi di paméran ieu .Hope pendak sareng anjeun dina paméran salajengna.


waktos pos: Nov-18-2020