Pameran penting pisan pikeun perusahaan urang

Pameran penting pisan pikeun perusahaan urang. Kami ngiringan pameran ampir unggal taun. Ieu mangrupikeun paméran anu urang gabung.
Kami dina Batimat dina 4 ~ 8, Nov, 2019

BATIMAT, paméran arsitéktur biennial di Paris, Perancis, diayakeun ku The Reed Exhibitions Group, anu suksés ngayakeun 30 paméran ti saprak 1959.
Dina waktos anu sami, Interclima + Elec, pameran Internasional Élmu pemanasan, kulkas, AC, Énergi Anyar sareng listrik Rumah Tangga, sareng Ideo Bain, pameran Internasional ngeunaan Plumbing and Sanitation di Paris, Perancis, parantos ngahijikeun sadayana industri arsitéktur sareng nyiptakeun acara arsitéktur panggedéna sadunya dina waktos anu sasarengan.
Salaku platform unik, Batimat nunjukkeun rupa-rupa bahan, alat, téknologi alat, solusi sareng jasa. Sadayana industri tiasa nyumponan kabutuhan di Batimat.

Pameran éta nyayogikeun kasempetan khusus pikeun paméré pikeun ngahubungi sajumlah besar palanggan, mendakan konsumén poténsial, nunjukkeun keahlianana sareng nyorot prestasi inovatifna
BATIMAT tujuanna pikeun nyumponan kabutuhan industri konstruksi sareng konstruksi dina lingkungan ékonomi anu tangguh kalayan kategori bilik anyar. Tujuanna pikeun nyangking langkung seueur anu datang ka paméran, naha perusahaan ageung atanapi alit, perusahaan ngamimitian atanapi bisnis kulawarga, sareng ngarangsang pangembangan bisnis. Acara global ieu nyandak kasempetan bisnis énggal pikeun sababaraha industri di Perancis sareng sakumna dunya, pikeun ngalaksanakeun operasi anu béda sareng strategi pemasaran perusahaan anu béda.

Daya tarik anu kuat: Pameran arsitéktur Paris, Perancis BATIMAT ogé nyayogikeun metoda tampilan anyar: pikeun pembeli VIP sareng / atanapi pemirsa salaku udaganna, kalayan investasi minimal, solusi umum, narik langkung seueur palanggan sareng / atanapi konsumén poténsial pikeun pemirsa, para tampilan solusi ékonomi sareng épéktip pikeun ningkatkeun pisibilitas produk, ngungkulan krisis ékonomi ogé solusi pikeun ngarangsang pertumbuhan ékonomi, langkung seueur kasempetan dagang.

Dina paméran ieu, kami pendak sareng rerencangan lami sareng damel réncang anyar. Kami nyandak produk-produk kualitas luhur pikeun ditayangkeun. Sareng kaseueuran produk kami disambut dina paméran ieu. Mudah-mudahan pendak sareng anjeun dina paméran salajengna.


Waktos Post: Nov-18-2020