Pager lapangan loba dipaké dina kahirupan urang sapopoé.

Naha anjeun terang naon pager sawah? Pager sawah anu disebut ogé pager sapi. Ieu dihasilkeun ku kawat baja galvanized dicelup panas. Pager lapangan nyaéta pager satwa-bukti ekonomis anu sanés. pikeun ngajaga sato jauh atawa salaku pager di lahan pertanian. Pager sawah ogé bisa dipaké pikeun sapi, babi jeung ingon-ingon lianna.

Pager sawah mangrupikeun pager kawat anu paling idéal pikeun panggunaan tegalan sareng ranch.Pager lapangan ngagaduhan seueur jinis anyaman, sapertos pager cangreud tetep sareng pager gabungan hinge.Urang Anjeunna Bei Xinteli tiasa ngahasilkeun duanana pager cangreud tetep sareng pager gabungan hinge.

Seueur spésifikasi tiasa disayogikeun. Sapertos dina 50m, 100m. Wilujeng sumping sadayana!


waktos pos: Dec-16-2021