Kumaha carana milih ukuran diaméter kawat Hayam?

Kawat hayam gaduh sababaraha ukuran.Guage hartina ketebalan kawat teu ukuran liang.Nu handap gauge, nu kandel kawat.Contona, 19 gauge kawat, kawat bisa jadi kurang leuwih 1mm kandel.Alternatipna anjeun tiasa ningali kawat 22 Gauge, anu tiasa ketebalanna kirang langkung 0,7mm.

chicken wire

Ukuran bolong tina jaring kawat héksagonal hartina ukuran liang téh ti cukup badag dina 22mm mun leutik pisan di 5mm.Punten pilih ukuranana gumantung kana sato anu anjeun hoyong jaga di atanapi di luar daérah.Salaku conto, upami anjeun hoyong ngajauhan beurit sareng rodénsia sanés tina hayam, anjeun kedah milih sakitar 5mm.

chicken wire

Kawat hayam ogé asalna dina jangkungna anu béda-béda, biasana urang nyebat lebar ieu.Jangkungna diperlukeun téh gumantung kana ukuran sato .Upami Anjeun hoyong make 0.9m rubak, tapi anjeun ngan bisa manggihan héksagonal kawat bolong kawas 1m.That anjeun bisa ditegor ka rubak diperlukeun.

Kami profésional dina kawat hayam, upami anjeun henteu terang kumaha milih bolong kawat héksagonal pikeun kabutuhan anjeun.abdi nyuhunkeun piwuruk.


waktos pos: Jul-30-2021