Naon héksagonal wire mesh

Kawat bolong héksagonal nyaéta salah sahiji kawat bolong sareng héksagonal hole.This jenis héksagonal kawat bolong anyaman ku kawat beusi, kawat baja karbon rendah atanapi perlakuan permukaan stainless steel wire.The tiasa galvanized listrik (disebut oge galvanized tiis), galvanized panas dipped. jeung pvc coated.If anjeun milih panas dipped galvanized, aya dua gaya: hiji panas dipped galvanized saméméh anyaman, nu sejenna nyaeta panas dipped galvanized sanggeus anyaman.
Perlindungan PVC bakal greatly ngaronjatkeun kahirupan ngagunakeun kawat mesh.And ngaliwatan pilihan warna béda bisa terpadu kalayan lingkungan alam sabudeureun.

Kawat héksagonal bolong bisa dibagi kana lampu héksagonal kawat bolong jeung beurat héksagonal kawat mesh.Light héksagonal kawat net ogé katelah kandang hayam, beurat héksagonal kawat bolong ogé katelah batu kandang net.
Ku alatan éta, galvanized héksagonal kawat bolong maké kawat diaméterna 0.3mm mun 2.0mm; PVC coated palastik héksagonal net ngagunakeun diaméter kawat pikeun 0.8mm to2.6mm kawat logam PVC. Twisted kana bentuk liang héksagonal, ujung luar garis bisa janten unilateral sareng bilateral.

Hal ieu ilahar dipaké dina industri, konstruksi jeung agricultural.It ieu ogé loba dipaké salaku fence.Like kandang jangjangan, protection.If sato anjeun hoyong nganggo héksagonal kawat bolong salaku hiasan Natal anjeun, éta pilihan alus.Anyway, Anjeun bisa milih nurutkeun sarat Anjeun.

Karakter:
1.Easy ngagunakeun
Kamampuhan 2.Strong nolak lalawanan korosi ruksakna alam sarta lalawanan ka épék cuaca ngarugikeun.
3.Can tahan rupa-rupa deformasi, tapi tetep teu ambruk.
yayasan prosés 4.Excellent ensures nu uniformity of ketebalan palapis jeung lalawanan korosi kuat.
5.Save on transportasi expenses.It bisa shrunk kana gulungan leutik tur dibungkus dina kertas Uap-bukti, nyandak up saeutik spasi.
6.Mesh liang geulis tur baku .Mesh lawang bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer urang.
Aplikasi:
1.Tembok wangunan Maneuh, insulasi panas
perlindungan 2. Residential, panyalindungan landscaping
3.Panangtayungan Unggas
4.Protect jeung ngarojong sewalls, hillsides, jalan jeung sasak.


waktos pos: Nov-18-2020