Naon bolong kawat héksagonal

Kawat héksagonal bolong mangrupikeun kawat bolong kalayan liang héksagonal. Jinis kawat héksagonal bolong ieu dianyam ku kawat beusi, kawat baja karbon low atanapi kawat stainless steel. Perlakuan permukaan tiasa listrik galvanis (disebut ogé galvanis tiis), panas dicelup galvanis sareng pvc dilapis. Upami anjeun milih anu dicelupkeun panas, aya dua gaya: hiji anu panas dicelup galvanis sateuacan anyaman, anu sanés anu panas dicelup galvanis saatos anyaman.
Perlindungan PVC bakal ningkatkeun pisan panggunaan kahirupan kawat bolong. Sareng ngalangkungan pilihan warna anu béda éta tiasa dihijikeun sareng lingkungan alam sakurilingna.

Kawat héksagonal bolong tiasa dibagi kana kawat héksagonal bolong ringan sareng bolong kawat héksagonal beurat. Jaring kawat héksagonal ringan ogé dikenal salaku kandang hayam, bolong kawat héksagonal beurat ogé dikenal salaku jaring kandang batu.
Ku alatan éta, bolong kawat héksagonal galvanis nganggo diaméter kawat 0.3mm dugi 2.0mm; pvc dilapis jaring héksagonal palastik nganggo diaméter kawat pikeun 0.8mm ka2.6mm kawat logam pvc. Dipasang kana bentuk liang héksagonal, ujung luar garis tiasa dijantenkeun sapihak sareng dua hala.

Éta ilahar dianggo dina industri, konstruksi sareng pertanian. Ogé dianggo salaku pager. Kayaning kandang hayam, panyalindungan sato. Upami anjeun hoyong nganggo bolong kawat héksagonal salaku hiasan natal anjeun, éta mangrupikeun pilihan anu hadé. Sanésna, anjeun tiasa milih numutkeun sarat anjeun.

Watekna:
1. Gampang dianggo
2. Kamampuh kuat nolak résistansi korosi karusakan alam sareng tahan kana pangaruh cuaca anu ngarugikeun.
3. Tiasa tahan rupa-rupa deformasi, tapi tetep teu runtuh.
Yayasan prosés 4.Excactor mastikeun keseragaman ketebalan palapis sareng tahan korosi anu langkung kuat.
5. Ngahémat biaya transportasi. Éta tiasa disusut kana gulungan alit sareng dibungkus dina kertas tahan beueus, nyandak sakedik rohangan.
Liang 6.Mesh éndah sareng standar .Mesh lawang tiasa ngarobih numutkeun sarat konsumén.
Aplikasi:
1. témbok wangunan tetep, insulasi panas
2. Perlindungan perumahan, perlindungan lansekap
3. Perlindungan sato
4. Ngajaga sareng ngadukung seawall, bukit, jalan sareng sasak.


Waktos Post: Nov-18-2020