Sabaraha Kawat Hayam Anu Kedah Dipake?

Kawat hayam asalna dina sababaraha ukuran.Guages ​​mangrupikeun ketebalan kawat sareng sanés ukuran liang.Nu leuwih luhur gauge, nu thinner kawat.Contona, Anjeun bisa nempo 19 gauge kawat, kawat ieu bisa jadi kurang leuwih 1mm kandel.Alternatipna anjeun tiasa ningali kawat 22 Gauge, anu tiasa ketebalanna kirang langkung 0,7mm.

Ukuran bolong (ukuran liang) beda-beda ti cukup badag dina 22mm nepi ka leutik pisan dina 5mm.Ukuran mana anu anjeun pilih, bakal gumantung kana sato anu anjeun hoyong jaga di atanapi di luar daérah.Kawat bolong pikeun ngajaga beurit jeung rodénsia séjén kaluar tina hayam ngalir contona, bakal perlu kira 5mm.

Kawat ogé asalna di varying jangkung, biasana dicutat salaku lebar.Deui gumantung kana ukuran sato, bakal nangtukeun jangkungna diperlukeun.Hayam tangtu, ulah hiber sakumaha aturan tapi bisa ngagunakeun jangjang maranéhna pikeun meunangkeun jangkungna!Bade ti taneuh ka perch ka hateup coop lajeng ngaliwatan pager dina detik!

Kawat hayam 1 meter mangrupikeun lebar anu paling populér tapi sesah milarian.Biasana aya dina rubak 0.9m atanapi 1.2m.Nu tangtu, bisa ditegor ka rubak diperlukeun.

Salawasna dianjurkeun pikeun mibanda sababaraha jenis hateup dina ngajalankeun hayam, naha éta hateup padet atawa hiji dijieunna tina kawat hayam.Predator, sapertos rubah, mangrupikeun pendaki anu saé sareng bakal ngalakukeun naon waé pikeun ngamangsa mangsana.


waktos pos: Oct-18-2021