Kutub jangkar Ground screw

Katerangan pondok:

1.Bahan: baja karbon
2.Prosés: stamping jeung las
perlakuan 3.Surface: Hot-dip galvanized, Electro-galvanized, Beureum dicét atawa bubuk semprot coated.


Rincian produk

Tag produk

1.Bahan: baja karbon
2.Prosés: stamping jeung las
perlakuan 3.Surface: Hot-dip galvanized, Electro-galvanized, Beureum dicét atawa bubuk semprot coated.

Bungkusan: dina pallets atanapi di cartons

Aplikasi: konstruksi pikeun nyepetkeun pager, kamar dewan oyag, kawat logam bolong, tenda sareng seueur deui

Kami fokus kana widang ieu mangtaun-taun sareng urang gaduh seueur pangalaman dina kawat bolong sareng pagar logam.All produk kami didamel tina bahan material.The kualitas luhur pabrik caket dieu pabrik kami. sanggeus confirmation.Our harga reasonable.We hoyong tetep kualitas luhur pikeun unggal klien ti sakuliah dunya.

Jenis langkung, mangga ngahubungan kami.
pole anchor
pole anchor


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk