Jaring kawat héksagonal dilapis ku PVC

Pedaran pondok:

Tipe Produk: Pvc dilapis bolong kawat héksagonal
Bahan: kawat beusi dilapis palastik kualitas luhur, kawat beusi karbon handap
Perawatan permukaan: PVC dilapis


Detil Produk

Tanda Produk

Pvc palapis héksagonal kawat bolong katelah ogé salaku chinken netting. Pvc dilapis héxagonal wire netting didamel tina kawat waja karbon rendah. Kalayan pulas lempeng, pamrosésan pulas. Pvc palapis héksagonal kawat bolong dianggo salaku pésta hayam. Lapisan pelindung PVC bakal pisan ningkatkeun kahirupan jasa jaringan, anti ultraviolét, anti sepuh sareng peran pelapukan. Pilihan warna anu béda tiasa ngageulisan lingkungan sekitarna. Biasana, warna anu populér nyaéta héjo. Pvc palapis kawat bolong tiasa nyegah jangjangan tina cilaka.

Plastik kawat héksagonal bolong salaku jinis layar, seueur dianggo dina industri pétrokimia, konstruksi, akuakultur sareng sajabina. Sapertos pangwangunan tembok maneuh, penguatan pelat beton lantai, pelestarian panas, insulasi panas; Pipa pembungkus taneman listrik, pelestarian panas ketel , antifreeze, perlindungan panyumputan, perlindungan lansekap. Ogé tiasa dianggo pikeun ngasuh hayam, bebek, kelenci sareng pena sato anu sanés.

Profil Perusahaan:
Jenis Bisnis: Pabrik & Perusahaan Perdagangan
Produk Utama: Kawat Mesh, Pager Logam
Taun Ngadegna: 2008
Sertifikasi: TUV, ISO9000
Lokasi: Hebei, Cina (Daratan)

Detil produk
Ukuran bolong: 1 ", 1/2", 5/8 ", 3/4", 2 "
Alat Ukur Kawat: 0.9mm ~ 2.0mm
Panjangna: 5m, 10m, 25m, 30m, jsb.
Lebar: 0,5m ~ 1,5m
Fitur: tahan korosi, tahan karat, tahan oksidasi, gampang dirakit.
Perhatosan: Ukuran sanés anu di luhur disebatkeun panginten tiasa dipesen saatos dikonfirmasi.

Aplikasi:
kandang jangjangan, pager kebon, tempat kaulinan barudak, hiasan Natal.

Kauntungan produk:
Ngagunakeun umur hirup anu merenah, panjang, kakuatan perlindungan anu luhur, ngahémat biaya transportasi, kalenturan anu saé.

Pakét & Kiriman
Palabuhan FOB: Tianjin
Anjog Waktos: 15 ~ 30 dinten
Bungkusan: a. Dina gulung, dibungkus ku kertas buktina cai atanapi ngaleutikan dibungkus
b. Dina palet
c. Metode pengepakan sanés panginten ditampi saatos dikonfirmasi
Pamayaran & pangiriman
Métode Pamayaran: T / T, Advance TT, Paypal Jsb.

Kami fokus kana lapangan ieu salami mangtaun-taun sareng urang gaduh seueur pangalaman dina kawat bolong sareng pagar logam. Sadaya produk kami didamel tina bahan kualitas luhur. Pabrik bahan caket pabrik urang. Sampel disayogikeun sareng paréntah sidang alit tiasa ditampi saatos konfirmasi. Harga kami lumayan. Kami hoyong ngajaga kualitas luhur pikeun unggal klien ti sakumna dunya.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami