PVC coated kawat héksagonal net

Katerangan pondok:

Jenis produk: PVC coated héksagonal kawat bolong
Bahan: kualitas luhur palastik coated kawat beusi, kawat beusi karbon low
Perlakuan permukaan: PVC coated


Rincian produk

Tag produk

PVC palapis héksagonal kawat bolong ieu ogé katelah chinken netting.Pvc coated kawat héksagonal netting dijieunna tina low karbon steel wire.With nu pulas lempeng, sabalikna pulas processing.Pvc palapis héksagonal kawat bolong dipaké salaku jangjangan netting.Pvc lapisan pelindung bakal greatly ningkatkeun kahirupan jasa tina jaringan, anti-ultraviolet, anti sepuh jeung weathering role.The pilihan kelir béda bisa beautify lingkungan sabudeureun.Normally, warna populér nyaéta green.Pvc palapis hayam kawat bolong bisa nyegah jangjangan tina tatu.

Kawat héksagonal palastik bolong salaku jenis layar, loba dipaké dina industri pétrokimia, konstruksi, aquaculture jeung saterusna. Sapertos pangwangunan tembok tetep, lanté tulangan plat beton, pelestarian panas, insulasi panas; Pembangkit listrik dibungkus pipe, pelestarian panas boiler. , anti ngagibleg, panyalindungan panyumputan, landscaping protection.Bisa dipaké pikeun ngangkat hayam, bebek, kelenci jeung sagala kandang sato lianna.

Profil Perusahaan:
Jenis Usaha: Pabrik & Perusahaan Dagang
Produk Utama: Wire Mesh, Pager Logam
Taun Ngadegna: 2008
Sertifikasi: TUV, ISO9000
Lokasi: Hebei, Cina (Daratan)

rinci produk
Ukuran jaring: 1, 1/2, 5/8, 3/4, 2, 2
Kawat Gauge: 0.9mm ~ 2.0mm
Panjangna: 5m, 10m, 25m, 30m, jsb.
Lebar: 0,5m ~ 1,5m
Fitur: tahan korosi, tahan karat, tahan oksidasi, gampang dirakit.
Catetan: Ukuran salian ti anu disebatkeun di luhur tiasa dilakukeun pikeun pesenan saatos dikonfirmasi.

Aplikasi:
kandang jangjangan, pager taman, tempat kaulinan barudak, hiasan Natal.

Keunggulan produk:
Ngagunakeun merenah, hirup layanan panjang, kakuatan panyalindungan tinggi, ngahemat ongkos transportasi, kalenturan alus.

Bungkusan & Pangiriman
FOB Port: Tianjin
Anjog Time: 15 ~ 30 poé
Bungkusan: a.Dina gulungan, dibungkus ku kertas bukti cai atanapi ngaleutikan dibungkus
b. Dina palet
c.Other métode packing meureun katampa sanggeus konfirmasi
Pamayaran & pangiriman
Métode pamayaran: T / T, Advance TT, Paypal jsb.

Kami fokus kana widang ieu mangtaun-taun sareng urang gaduh seueur pangalaman dina kawat bolong sareng pagar logam.All produk kami didamel tina bahan material.The kualitas luhur pabrik caket dieu pabrik kami. sanggeus confirmation.Our harga reasonable.We hoyong tetep kualitas luhur pikeun unggal klien ti sakuliah dunya.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami