PVC Coating dilas kawat netting

Katerangan pondok:

Ngaran: PVC palapis dilas kawat bolong
Bahan: kualitas alus kawat baja karbon low, PVC coated kawat
Perlakuan permukaan: PVC coated


Rincian produk

Tag produk

PVC coated palastik las net dijieunna tina PVC atanapi pe, bubuk PP coated kalayan perlakuan vulkanisasi sanggeus electroplating na panas kawat plating las.

Kalawan asam sarta lalawanan alkali, résistansi sepuh, fadeless, résistansi UV, permukaan lemes caang, penampilan geulis tur ciri awét.

PVC coated palastik las net utamana dipaké pikeun rak supermarket, hiasan indoor na outdoor, beternak jangjangan, kembang jeung kai pager, outdoor dipaké pikeun villa, isolasi témbok padumukan, transportasi, industri panyalindungan mékanis, jsb.

Warna sadia pikeun PVC coateddilas kawat bolong: Héjo, biru, bodas ,hideung atawa kelir séjén di paménta konsumén.

PVC palastik coated dilas kawat bolong milih kawat atawa kawat beusi galvanized, ngaliwatan automation las processing mesin precision sanggeus ngabentuk, sanggeus tiis (plating) atawa panas dip plating, teras PVC atanapi pe, PP bubuk ngaliwatan processing vulkanisasi, palapis beungeut PVC palastik coated. kayaning passivation permukaan, perlakuan plasticizing, nu boga adhesion kuat, sarta warna lampu, etc.Is pinuh ku warna vitalitas bolong, loba dipaké dina paméran, rak sampel, jsb.

Rincian produk:
Aperture: 1/4 '' liang nepi ka 2 '' liang
Diaméter kawat: Ti 16g nepi ka 25g
Panjangna: 5m, 10m, 25m atanapi gumantung kana patarosan anjeun.
Lebar: ti 0,5 m nepi ka 1,8 m
Fitur: tahan korosi & awét
instalasi merenah
Kualitas bantalan anu saé
Beungeut leueur
Aplikasi tipikal: pagar kebon, panyalindungan pamotongan, panyalindungan tangkal, pagar sato.

Keunggulan produk:
Ngagunakeun merenah, hirup layanan panjang, kakuatan panyalindungan tinggi, ngahemat ongkos transportasi, kalenturan alus.
3.4 Bungkusan & Pangiriman
FOB Port: Tianjin
Anjog Time: 15 ~ 30 poé
Bungkusan:a.unggal gulungan ngaleutikan dibungkus
b.unggal gulungan ngaleutikan dibungkus ku kertas tahan cai
C.unggal gulungan ngaleutikan dibungkus tuluy di cartons atawa pallets
3.5 Pangmayaran & pangiriman
Métode pamayaran: T / T, Advance TT, Paypal jsb.

Kami fokus dina widang ieu salila sababaraha years.The sampel disadiakeun jeung pesenan sidang leutik bisa accept.Our harga lumrah tur tetep kualitas luhur pikeun unggal klien.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami