Pelapis pvc dilas kawat

Pedaran pondok:

Ngaran: palapis pvc dilas bolong
Bahan: Kawat baja karbon kualitas rendah saé, kawat dilapis pvc
Perlakuan permukaan: PVC dilapis


Detil Produk

Tanda Produk

Jaring las plastik palapis PVC didamel tina PVC atanapi PE, bubuk PP dilapis ku perlakuan vulkanisasi saatos éléktroplasi sareng las kawat plating panas.

Kalayan asam sareng résistansi alkali, tahan sepuh, henteu fadeless, tahan uv, permukaan lemes na caang, penampilan anu saé sareng ciri anu awét.

Jaring las plastik palapis PVC utami dianggo pikeun rak supermarket, hiasan di jero ruangan sareng ker, kembang ternak, kembang sareng pager kai, outdoor dianggo pikeun villa, isolasi témbok padumukan, transportasi, industri perlindungan mékanis, jsb

Warna anu sayogi pikeun bolong kawat dilas PVC: héjo, biru, bodas, hideung atanapi warna sanés anu dipénta ku konsumén.

Palastik PVC dilapis kawat bolong milih kawat atanapi kawat beusi galvanis, ngalangkungan pengolahan mesin presisi las otomatis saatos dibentuk, saatos tiis (plating) atanapi plating dip panas, teras PVC atanapi PE, bubuk PP ngalangkungan pamrosésan vulkanisasi, nutupan permukaan palastik PVC dilapis sapertos pasipitas permukaan, perlakuan plastisisasi, anu ngagaduhan kuat caketna, sareng warna cahaya, sareng sajabana pinuh ku warna vitalitas bolong, seueur dianggo dina paméran, rak sampel, jst.

Detil produk:
Aperture: 1/4 '' liang dugi ka 2 '' liang
Diaméter kawat: Ti 16g dugi ka 25g
Panjangna: 5m, 10m, 25m atanapi gumantung kana pamundut anjeun.
Lebar: tina 0,5m dugi ka 1.8m
Fitur: Korosi tahan & awét
Pamasangan merenah
Kualitas bantalan anu saé
Beungeut lemes
Aplikasi tipis: Anggar taman, perlindungan pepelakan, panyalindungan tangkal, Anggar sato.

Kauntungan produk:
Ngagunakeun umur hirup anu merenah, panjang, kakuatan perlindungan anu luhur, ngahémat biaya transportasi, kalenturan anu saé.
3.4 Pakét & Kiriman
Palabuhan FOB: Tianjin
Anjog Waktos: 15 ~ 30 dinten
Pakét: a. Unggal gulung ngaleutikan dibungkus
b. unggal gulung ngaleutikan dibungkus ku kertas buktina cai
C. unggal gulung ngaleutikan dibungkus teras dina karton atanapi palét
3,5 Pamayaran & pangiriman
Métode Pamayaran: T / T, Advance TT, Paypal Jsb.

Kami fokus kana bidang ieu salami mangtaun-taun. Sampel disayogikeun sareng pesenan sidang alit tiasa ditampi. Harga kami lumayan sareng jaga kualitas luhur pikeun unggal klien.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami