Silet Kawat Barbed

Katerangan pondok:

Kawat agul Barbed mangrupakeun tipe anyar tina pelindung wire.Razor barbed Kawat dipaké dina defending tina lahan tegalan, olahraga taneuh, atawa dipaké babarengan jeung Barbed Kawat.Biasana éta netep di luhur pager, contona, Chain Link Pager, pager anu dilas, ngahindarkeun nanjak.

Bahan: lambaran Galvanized, lambaran stainless steel, kualitas luhur kawat baja karbon low
Ketebalan sabeulah: 0,5 ± 0,05, 0,6 ± 0,05
Kawat diaméterna: 2.5±0.1
Panjang sabeulah: 10mm, 15mm, 22mm, 65mm
Lebar sabeulah: 13mm, 15mm, 21mm
Jarak sabeulah: 26mm, 33mm, 34mm, 100mm


Rincian produk

Tag produk

Kawat Barbed Razor
Kawat agul Barbed mangrupakeun tipe anyar tina pelindung wire.Razor barbed Kawat dipaké dina defending tina lahan tegalan, olahraga taneuh, atawa dipaké babarengan jeung Barbed Kawat.Biasana éta netep di luhur pager, contona, Chain Link Pager, pager anu dilas, ngahindarkeun nanjak.
Ayeuna, sabeulah geus loba dipaké dina usaha industri jeung pertambangan, apartemen taman, pos demarkasi, widang militér, bui, imah tahanan, wangunan pamaréntah jeung fasilitas kaamanan nasional lianna.

Bahan: lambaran Galvanized, lambaran stainless steel, kualitas luhur kawat baja karbon low
Ketebalan sabeulah: 0,5 ± 0,05, 0,6 ± 0,05
Kawat diaméterna: 2.5±0.1
Panjang sabeulah: 10mm, 15mm, 22mm, 65mm
Lebar sabeulah: 13mm, 15mm, 21mm
Jarak sabeulah: 26mm, 33mm, 34mm, 100mm

Kaunggulan: Razorkawat cucukanbolong mangrupakeun jenis anyar tina Anggar pelindung kalayan kaunggulan kayaning penampilan geulis, ongkos ékonomi sarta practicality, sarta konstruksi merenah.
Éta maénkeun peran panyalindungan dina tambang, kebon sareng apartemen, pertahanan perbatasan sareng gigi, sareng kurungan panjara.

Aplikasi: Kawat agul tiasa dipasang dina bentuk kawat pita barbed atanapi coil concertina kana témbok atanapi pagar.

Paket: kertas buktina Uap, anyaman kantong strip, bungkusan lianna bisa dipak nurutkeun sarat customer.

Catetan: Panjang jeung diaméter coil bisa dirancang nurutkeun pangabutuh konsumén '.

Bungkusan & Pangiriman
FOB Port: Tianjin
Anjog Time: 15 ~ 30 poé
Métode pamayaran: T / T, Advance TT, Paypal jsb.

Kami fokus kana widang ieu mangtaun-taun sareng urang gaduh seueur pangalaman dina kawat bolong sareng pagar logam.All produk kami didamel tina bahan material.The kualitas luhur pabrik caket dieu pabrik kami. sanggeus confirmation.Our harga reasonable.We hoyong tetep kualitas luhur pikeun unggal klien ti sakuliah dunya.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk