Pangetahuan ngeunaan bolong kawat las

Bolong kawat dilas dilas ku kawat beusi, kawat baja karbon. Liang bolongna pasagi. Perawatan permukaan tiasa listrik galvanis, panas dicelup galvanis sareng pvc dilapis. Anti karat anu pangsaéna nyaéta pvc dilapis ku kawat anu dilas. Numutkeun kana bentuk bolong kawat dilas, éta tiasa dibagi kana gulungan kawat bolong sareng panel bolong kawat.

Bolong kawat dilas seueur dianggo dina industri, pertanian, pembibitan, konstruksi, transportasi, pertambangan sareng aspek-aspek sanesna. Sapertos kandang mesin, kandang sato, pager kembang sareng kai, penjaga jandela, pager lorong, kandang hayam, baskét endog sareng baskét tuang di bumi sareng kantor, baskét sareng hiasan

Salaku conto, PVC dilapis kawat bolong kawat utamina dianggo dina rak supermarket, hiasan di jero ruangan sareng outdoor, peternakan unggas, kembang sareng pager tatangkalan, outdoor dianggo pikeun villa, isolasi pager daérah padumukan, kalayan warna anu hérang, geulis berehan, anti korosi, ngalakukeun henteu luntur, kaunggulan tahan ka ultraviolét, warna opsional: héjo poék, biru jukut, hideung, beureum, konéng sareng warna sanésna.

Kualitas bolong las listrik utami ditangtukeun ku diaméter kawat, diménsi luar sareng kumaha teguhna las.
1. Sarat pikeun sendi solder:
Mimiti, titik las kedah teguh, henteu tiasa nganggo las virtual, fenomena las kabocoran. Titik las henteu kuat bolong las listrik, sakumaha besi tua umum. Janten naon jinis titik las, nembé mumpuni? dua bolong las listrik 3mm, jangkungna total kawat dobel superposisi nyaéta 6mm. Saatos las, jangkungna superposisi titik las kawat ganda kedah antara 4-5mm. Titik las teuing las deet henteu panceg, titik las teuing bolong ngadukung kakuatan lemah, gampang pegatna.
2. Kadali kasalahan diameter kawat:
Kasalahan diameter diaméter kawat aya dina ± 0,05mm. Nalika mésér bolong kawat las, ulah ngan saukur ngémutan sabaraha hargana murah, tapi gumantung kana beurat unggal potongan. Formula itungan beurat tiasa dianggo pikeun nangtoskeun naha kasalahan diameter kawat aya dina kisaran anu wajar.
3. Kasalahan wajar ukuran layar:
Ayeuna produksi bolong téh las mesin otomatis ageung, kasalahanna parantos alit pisan. Kusabab tabrakan logam salami las, bakal aya ékspansi termal sareng kontraksi tiis, sareng simpangan anu wajar pastina aya. Umumna, kasalahan diagonal aya dina plus atanapi dikurangan 5mm, sareng kasalahan diménsi aya dina plus atanapi dikurangan 2mm.


Waktos Post: Nov-18-2020