Pangaweruh ngeunaan wire mesh dilas

Dilas kawat bolong ieu dilas ku kawat beusi, baja karbon wire.The liang bolong nyaeta square.Surface perlakuan bisa galvanized listrik, panas dipped galvanized na PVC coated.The pangalusna anti karat nyaéta PVC coated dilas kawat net.According kana bentuk dilas kawat bolong, éta bisa dibagi kana dilas kawat bolong roll sarta dilas kawat bolong panel.

Dilas kawat bolong ieu loba dipaké dina industri, tatanén, beternak, konstruksi, transportasi, pertambangan jeung aspék séjén.Such mesin enclosures, enclosures sato, kembang jeung kai enclosures, hansip jandela, passageways enclosures, cages jangjangan, baskets endog jeung baskets dahareun di. imah jeung kantor, baskets kertas jeung hiasan

Contona, PVC coated dilas kawat bolong utamana dipaké dina rak supermarket, hiasan indoor na outdoor, peternakan jangjangan, kembang jeung tatangkalan pager, outdoor dipaké pikeun villa, wewengkon padumukan pager isolasi, kalawan kelir caang, geulis berehan, anti korosi, ngalakukeun. teu luntur, kaunggulan lalawanan ka ultraviolet, warna pilihan: héjo poék, jukut bulao, hideung, beureum, konéng sarta kelir séjén.

Kualitas las listrik bolong utamana ditangtukeun ku diaméter kawat, dimensi luar jeung kumaha teguh las kasebut.
1. Sarat pikeun sambungan solder:
Anu mimiti, titik las kudu teguh, teu bisa boga las virtual, leakage las fenomena.The las titik teu kuat las listrik bolong, salaku besi tua general.So naon jenis las titik, ngan mumpuni?Contona, pikeun dua bolong las listrik 3mm, jangkungna total superposition kawat ganda nyaéta 6mm.Saatos las, jangkungna superposition tina titik las kawat ganda kedah antara 4-5mm.The las spot teuing deet las teu teguh, titik las teuing jero bolong ngarojong gaya ngaruksak, gampang pikeun megatkeun.
2. Kasalahan kontrol diaméter kawat:
Kasalahan diaméter kawat baku aya dina ± 0.05mm.Nalika mésér bolong kawat anu dilas, ulah ngan ukur nganggap sabaraha hargana murah, tapi gumantung kana beurat unggal potongan.Rumus itungan beurat bisa dipaké pikeun nangtukeun naha kasalahan diaméter kawat aya dina rentang lumrah.
3. Kasalahan wajar ukuran layar:
Ayeuna produksi bolong anu las mesin otomatis badag, kasalahan geus pisan small.Due tabrakan logam salila las, bakal aya ékspansi termal jeung kontraksi tiis, sarta simpangan lumrah pasti aya.Sacara umum, kasalahan diagonal aya dina tambah atawa dikurangan 5mm, sarta kasalahan diménsi aya dina tambah atawa dikurangan 2mm.


waktos pos: Nov-18-2020