Anjing Crate Cage

Katerangan pondok:

Peti anjing logam nyayogikeun anjeun piaraan tempat anu aman pikeun istirahat nalika anjeun jauh ti bumi

Bahan: Kawat baja karbon rendah
Warna: Hideung, Pink, Biru
Ukuran: 24'', 30'', 36'', 42'', jsb.
Permukaan: bubuk coated atanapi galvanized
Fitur: Ramah lingkungan, anti karat, awét, sustainable, kuat, gampang dibersihkeun, padet sareng awét


Rincian produk

Tag produk

Kandang anjing

Kandang anjing mangrupikeun salah sahijikandang piaraan.Kandang téh saukur melu atawa collapse.It pisan gampang pikeun masang, euweuh parabot needed.Sturdy struktur jaminan kaamanan anak anjing anjeun, Warna, ukuran, pakét bisa ngaropéa.

Dijieunna tina alloy baja awét sarta powder coated kalawan finish tahan karat.Gampang ngumpul tanpa alat.Ngabantosan nahan anjing sareng ngirangan gangguan supir.Baki lanté logam anu tiasa dicabut Ngabantosan nahan anjing sareng ngirangan gangguan supir Gampang ngumpul tanpa alat.

Dua panto pikeun tiap kandang, hiji di sisi, hiji deui di hareup.

logampeti anjingnyayogikeun anjeun piaraan tempat anu aman pikeun istirahat nalika anjeun jauh ti bumi

Bahan: Kawat baja karbon rendah
Warna: Hideung, Pink, Biru
Ukuran: 24'', 30'', 36'', 42'', jsb.
Permukaan: bubuk coated atanapi galvanized
Fitur: Ramah lingkungan, anti karat, awét, sustainable, kuat, gampang dibersihkeun, padet sareng awét

24" 61*43*48 cm
30" 76*48*58 cm
36" 91*58*68 cm
42" 106*71*76 cm

Bungkusan & Pangiriman
FOB Port: Tianjin
Anjog Time: 15 ~ 30 poé
Bungkusan: a.With karton
b.With karton jeung Usuk
pangmayaran
Métode pamayaran: T / T, Advance TT, Paypal jsb.

Kami fokus kana widang ieu mangtaun-taun sareng urang gaduh seueur pangalaman dina kawat bolong sareng pagar logam.All produk kami didamel tina bahan material.The kualitas luhur pabrik caket dieu pabrik kami. sanggeus confirmation.Our harga reasonable.We hoyong tetep kualitas luhur pikeun unggal klien ti sakuliah dunya.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk