Warta

  • Kami di Pameran

                Kami di pameran Batimat pikeun nunjukkeun bolong kawat héksagonal kami, bolong kawat las, bolong kawat link chian, pager kebon, gerbang kebon pikeun sadaya réncang di panjuru dunya. Produk kami kasohor pisan dina paméran ieu.  
    Maca deui
  • Beda antara bolong kawat héksagonal alit sareng bolong kawat héksagonal beurat?

    Jaringan héksagonal beurat-tugas didamel tina kawat waja galvanis atanapi kawat waja palapis plastik. Bolong héksagonal, sareng diaméter kawat luhurna 2,0 mm sareng handap 4,0 mm. Éta dianyam sareng dihasilkeun ku mesin gabion nangtung anu beurat. Umumna digunakeun pikeun konservasi cai. Proyék diteundeun o ...
    Maca deui
  • Naha anjeun terang kumaha urang tiasa nganggo bolong kawat héksagonal?

    Kawat héksagonal bolong tiasa dianggo salaku bolong kawat pikeun hayam sareng kelenci, didamel tina kawat beusi karbon-low, kalayan struktur bolong padet sareng permukaan anu rata. Hal ieu seueur dianggo dina pangwangunan industri sareng pertanian salaku penguatan sareng pembakaran. Éta ogé dipaké salaku pager pikeun kandang jangjangan, fi ...
    Maca deui
  • Naha anjeun terang waktos jasa pagar sawah?

    Kusabab pager gabungan engsel dipaké dina lingkungan anu beueus, karat sareng korosi pasti bakal kajadian. Sabaraha lami éta tiasa dianggo sacara umum? Bahan ngadamel pager sawah & pager ingon-ingon umumna gaduh kawat galvanis listrik, kawat galvanis panas, kawat baja Galfan dilapis, 10% aluminium séng al ...
    Maca deui
  • Panerapan Panel Kawat Dilas Dilas

    Umumna, aranjeunna seueur dianggo dina industri sareng tatanén sabab ngagaduhan kaunggulan umum tina tahan korosi anu kuat, tahan asam sareng tahan alkali sareng umur panjang. Salaku tambahan, pager kaamanan, pager kembang sareng pepelakan didamel tina sababaraha warna bubuk PVC disemprotkeun dina permukaan ...
    Maca deui
  • Naon bolong kawat héksagonal

    Kawat héksagonal bolong mangrupikeun salah sahiji kawat bolong kalayan liang héksagonal. Jinis kawat héksagonal bolong ieu dianyam ku kawat beusi, kawat waja karbon low atanapi kawat stainless steel. Perlakuan permukaan tiasa listrik galvanis (disebut ogé galvanis tiis), panas dicelup galvanis sareng pvc dilapis. Upami anjeun milih panas ...
    Maca deui
  • Pangetahuan ngeunaan bolong kawat las

    Bolong kawat dilas dilas ku kawat beusi, kawat baja karbon. Liang bolongna pasagi. Perawatan permukaan tiasa listrik galvanis, panas dicelup galvanis sareng pvc dilapis. Anti karat anu pangsaéna nyaéta pvc dilapis ku kawat anu dilas. Numutkeun kana bentuk bolong kawat dilas, éta tiasa dibagi kana kawat bolong ...
    Maca deui
  • Pameran penting pisan pikeun perusahaan urang

    Pameran penting pisan pikeun perusahaan urang. Kami ngiringan paméran ampir unggal taun. Ieu mangrupikeun pameran anu urang gabung. Kami kana Batimat dina 4 ~ 8, Nov, 2019 BATIMAT, paméran arsitéktur dua taun di Paris, Perancis, diayakeun ku The Reed Exhibitions Group, anu parantos suksés ngayakeun 30 ...
    Maca deui