Warta

  • Hebei Xinteli Wilujeng Merry Christmas

    Kami ngarepkeun anjeun sareng kulawarga anjeun Merry Christams.Muga anjeun sadayana gaduh liburan anu bagja! Di dieu nyaeta bolong kawat héksagonal urang nu bisa ngahias home.Make imah anjeun geulis tur fashion. Kawat héksagonal bolong disebut ogé kawat hayam mesh.It loba dipaké dina dailylife.Y urang ...
    Maca deui
  • Pager lapang loba dipaké dina kahirupan urang sapopoé.

    Naha anjeun terang naon pager sawah? Pager sawah anu disebut ogé pager sapi. Ieu dihasilkeun ku kawat baja galvanized dicelup panas. Pager lapangan nyaéta pager satwa-bukti ekonomis anu sanés. pikeun ngajaga sato ...
    Maca deui
  • Sabaraha Kawat Hayam Anu Kedah Dipake?

    Kawat hayam asalna dina sababaraha ukuran. Guages ​​mangrupikeun ketebalan kawat sareng sanés ukuran liang. Nu leuwih luhur gauge, nu thinner kawat. Contona, Anjeun bisa nempo 19 gauge kawat, kawat ieu bisa jadi kurang leuwih 1mm kandel. Alternatipna anjeun tiasa ningali kawat 22 Gauge, anu tiasa janten ...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih ukuran diaméter kawat Hayam?

    Kawat hayam gaduh sababaraha ukuran. Guage hartina ketebalan kawat teu ukuran liang. Nu handap gauge, nu kandel kawat. Contona, 19 gauge kawat, kawat bisa jadi kurang leuwih 1mm kandel. Alternatipna Anjeun bisa nempo 22 gauge kawat, nu bisa jadi kira-kira 0.7mm thic ...
    Maca deui
  • Kami di Pameran

                Kami di pameran Batimat pikeun nunjukkeun bolong kawat héksagonal, bolong kawat dilas, bolong kawat link chian, pager kebon, gerbang kebon ka sadaya réréncangan ka sakumna dunya. produk urang éta pohara populér di paméran ieu.  
    Maca deui
  • Beda antara bolong kawat héksagonal leutik sareng bolong kawat héksagonal tugas beurat?

    The beurat-tugas héksagonal net dijieunna tina kawat baja galvanized atawa kawat baja palapis-palastik. bolong nyaeta héksagonal, sarta diaméter kawat nyaeta luhur 2,0 mm sarta handap 4,0 mm. Éta anyaman sareng diproduksi ku mesin bronjong nangtung anu beurat. Ieu umumna dipaké pikeun conservancy cai. Proyék ieu dipasang dina ...
    Maca deui
  • Naha anjeun terang kumaha urang tiasa nganggo bolong kawat héksagonal?

    Kawat héksagonal bolong bisa dipaké salaku bolong kawat pikeun hayam jeung kelenci, dijieunna tina kawat beusi low-karbon, kalawan struktur bolong padet tur permukaan lemes. Hal ieu loba dipaké dina konstruksi industri jeung tatanén salaku tulangan jeung durukan. Ogé dipaké salaku pager pikeun kandang jangjangan, fi ...
    Maca deui
  • Naha anjeun terang waktos jasa pager lapangan?

    Alatan hinge pager gabungan dipaké dina lingkungan lembab, karat jeung korosi inevitably bakal lumangsung. Sabaraha lami tiasa dianggo sacara umum? Bahan nyieun pager lapangan & pager sapi umumna boga kawat galvanized listrik, kawat galvanized panas, kawat baja Galfan plated, 10% aluminium séng al ...
    Maca deui
  • Aplikasi Panel Wire Mesh Dilas

    Sacara umum, aranjeunna seueur dianggo dina industri sareng tatanén sabab gaduh kaunggulan umum tina résistansi korosi anu kuat, résistansi asam sareng alkali anu saé sareng umur panjang. Salaku tambahan, pager kaamanan, pager kembang sareng pepelakan didamel tina rupa-rupa warna bubuk PVC anu disemprot dina permukaan ...
    Maca deui
  • Naon héksagonal wire mesh

    Kawat bolong héksagonal nyaéta salah sahiji kawat bolong sareng héksagonal hole.This jenis héksagonal kawat bolong anyaman ku kawat beusi, kawat baja karbon rendah atanapi perlakuan permukaan stainless steel wire.The tiasa galvanized listrik (disebut oge galvanized tiis), galvanized panas dipped. jeung pvc coated.If anjeun milih panas di ...
    Maca deui
  • Pangaweruh ngeunaan wire mesh dilas

    Dilas kawat bolong ieu dilas ku kawat beusi, baja karbon wire.The liang bolong nyaeta square.Surface perlakuan bisa galvanized listrik, panas dipped galvanized na PVC coated.The pangalusna anti karat nyaéta PVC coated dilas kawat net.According kana bentuk dilas kawat bolong, éta bisa dibagi kana dilas kawat bolong ...
    Maca deui
  • Pameran penting pisan pikeun perusahaan urang

    Pameran penting pisan pikeun perusahaan kami. Kami ngahadiran pameran ampir unggal taun. Kami di Batimat dina 4 ~ 8, Nov, 2019 BATIMAT, paméran arsitektur biennial di Paris, Perancis, diayakeun ku The Reed Exhibitions Group, anu parantos suksés ngayakeun 30 ...
    Maca deui