Gabion Box héksagonal Wire Mesh

Katerangan pondok:

Bahan: Kawat baja karbon rendah
Perlakuan permukaan: Electro galvanized, panas dipped galvanized
Diaméter kawat: 2.0mm ~ 4.0mm
Ukuran bolong: 60 * 80mm, 80 * 100mm, 80 * 120mm jsb.
Jangkungna: 0.3m~1.0m
Lebar: 1m
Panjangna: 1m, 1.5m, 2m, 3m
Ukuran anu sanés tiasa disaluyukeun gumantung kana kabutuhan anjeun


Rincian produk

Tag produk

Kotak Gabion héksagonal nyaéta wadah kawat anu didamel tina jaring kawat héksagonal.Diaméter kawat béda-béda sareng jaring héksagonal.
Liang bolong héksagonal.héksagonalkotak bronjongloba dipaké dina kahirupan urang sapopoé.

Gabion mangrupakeun kandang rectangular dijieunna tina héksagonal ganda-pulas kawat bolong dieusian ku ukuran appropriately batu atawa quarry batu.

Bahan: Kawat baja karbon rendah
Perlakuan permukaan: Electro galvanized, panas dipped galvanized
Diaméter kawat: 2.0mm ~ 4.0mm
Ukuran bolong: 60 * 80mm, 80 * 100mm, 80 * 120mm jsb.
Jangkungna: 0.3m~1.0m
Lebar: 1m
Panjangna: 1m, 1.5m, 2m, 3m
Ukuran anu sanés tiasa disaluyukeun gumantung kana kabutuhan anjeun

Aplikasi: dipaké dina modeling lansekap taman, ngawangun tembok éksternal, outsourcing wangunan bisnis, Cai jeung panyalindungan taneuh

Fitur: 1.Kamampuhan anti erosi anu kuat
2.kaamanan jeung stabilitas
3.Construction téh basajan, ékologis batu kandang prosés kandang ngan batu kana kandang bisa disegel, teu kedah téhnologi husus, teu kedah cai jeung listrik.
4.Good bentang jeung pangaruh panyalindungan
5.Long hirup layanan, ékologis batu kandang hirup prosés net pikeun dekade, sarta umumna teu kedah pangropéa

Bungkusan & Pangiriman
FOB Port: Tianjin
Anjog Time: 15 ~ 30 poé
Bungkusan: Dina palet atanapi bulk

Kami fokus kana widang ieu mangtaun-taun sareng urang gaduh seueur pangalaman dina kawat bolong sareng pagar logam.All produk kami didamel tina bahan material.The kualitas luhur pabrik caket dieu pabrik kami. sanggeus confirmation.Our harga reasonable.We hoyong tetep kualitas luhur pikeun unggal klien ti sakuliah dunya.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk