Héjo PVC coated Kaamanan Euro Ladang Holland Wire bolong pager

Katerangan pondok:

Bahan: HQ kawat baja karbon rendah
Perlakuan permukaan: panas dipped na galvanized listrik, palapis PVC
Rincian produk:
Aperture: 60 * 60mm, 50 * 50mm, 50 * 100mm
Diaméter kawat: saméméh PVC coated 1.7mm, sanggeus PVC coated 2.2mm
Lebar: 60cm, 80cm, 100cm, 120cm jsb.
Panjangna: 10m, 25m, jsb.
Upami anjeun peryogi pos, mangga ngahubungi kanggo inpormasi anu langkung lengkep.


Rincian produk

Tag produk

Taman pager ieu aslo disebut PVC palapis dilas kawat bolong atawa euro fence.Euro Anggar dijieunna tina kualitas luhur kawat baja karbon low kalawan PVC palapis perlakuan permukaan.
Taman-Anggar umumna dipaké salaku guardrail a, sabab struktur desain na basajan, prinsip desain ilmiah, affordable, gampang pikeun masang jeung kaunggulan sejenna, sahingga eta geus deeply dipikacinta ku jalma sakuliah dunya.

Warna permukaan umumna héjo, harmonis jeung environment.Therefore, sagala kelir séjén ogé disadiakeun. Anjeun bisa milih warna salaku requirement.Suggestions bener anjeun bakal dibikeun sanggeus nanya Anjeun.

Fitur:
Net Walanda boga kinerja anti korosi alus, geulis tur generous.Easy sarta gancang pikeun install.Can bisa loba dipaké dina industri, tatanén, kotamadya, transportasi jeung industri lianna pager, hiasan, panyalindungan jeung fasilitas lianna. precision filtration, kakuatan beban tinggi, béaya rendah sarta instalasi basajan.

Aplikasi:
Utamana dipaké pikeun tegalan, jalan tol jeung, kareta api, sasak dina dua sisi sabuk pelindung; Perlindungan kaamanan bandara, palabuhan sarta wharves; Isolasi jeung panangtayungan taman, lawns, kebon binatang, situ, jalan jeung wewengkon padumukan dina konstruksi kota; The panyalindungan jeung hiasan hotél, hotél, supermarket jeung tempat hiburan
Kaunggulan produk: Ngagunakeun merenah, hirup layanan panjang, kakuatan panyalindungan tinggi, ngahemat ongkos transportasi, kalenturan alus.

Bungkusan & Pangiriman
FOB Port: Tianjin
Anjog Time: 15 ~ 30 poé
Bungkusan: a.Dina gulungan, dibungkus ku kertas bukti cai atanapi ngaleutikan dibungkus
b. Dina palet
Pamayaran & pangiriman
Métode pamayaran: T / T, Advance TT, Paypal jsb.

Kami fokus dina widang ieu salila sababaraha years.The sampel disadiakeun jeung pesenan sidang leutik bisa accept.Our harga lumrah tur tetep kualitas luhur pikeun unggal klien.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami