3D pager Panel Jeung PVC coated

Katerangan pondok:

Bahan: kawat baja karbon rendah
Wangun liang: pasagi
Perlakuan permukaan: PVC coated / galvanized
Kawat diaméterna: 3 ~ 6mm
Bolong Hole: 50 * 200mm, 50 * 100mm, 50 * 150mm atawa salaku sarat Anjeun.
Jangkungna panel: 1.03m, 1.23m, 1.50m, 1.70m jsb.
Warna: hideung, bodas, héjo atawa gumantung kana sarat Anjeun.


Rincian produk

Tag produk

Pager 3D dilas nganggo kawat galvanis atanapi hideung sareng dilapis bubuk

Ogé kawanoh salaku "bending guardrail net" kalawan kakuatan tinggi, bentuk geulis, visi lega, instalasi basajan, rékayasa low ciri praktis, guardrail net bolong jeung sambungan kolom pisan kompak, harmoni sakabéh jeung kaéndahan fence.It utamana dipaké. dina hiasan jeung panangtayungan pager masarakat, green space kotamadya, unit green space, port green space jeung taman kembang ranjang.produk na geulis tur berehan dina bentuk, nu teu ukur maénkeun peran pager, tapi ogé maénkeun peran beautification.

Inpormasi Dasar:

Bahan: kawat baja karbon rendah
Wangun liang: pasagi
Perlakuan permukaan: PVC coated / galvanized
Kawat diaméterna: 3 ~ 6mm
Bolong Hole: 50 * 200mm, 50 * 100mm, 50 * 150mm atawa salaku sarat Anjeun.
Jangkungna panel: 1.03m, 1.23m, 1.50m, 1.70m jsb.
Warna: hideung, bodas, héjo atawa gumantung kana sarat Anjeun.
Specification

Fitur: bentukna geulis, anti korosi, awét, gampang dirakit, karat-bukti, instalasi gampang

Aplikasi: Pager Taman / pager jalan raya / pager olahraga / tempat tinggal pribadi / taman.

Bungkusan & Pangiriman

FOB Port: Tianjin
Anjog Time: 15 ~ 30 poé
Bungkusan: dina palet & kotak

Kami fokus kana widang ieu mangtaun-taun sareng urang gaduh seueur pangalaman dina kawat bolong sareng pagar logam.All produk kami didamel tina bahan material.The kualitas luhur pabrik caket dieu pabrik kami. sanggeus confirmation.Our harga reasonable.We hoyong tetep kualitas luhur pikeun unggal klien ti sakuliah dunya.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk