Galvanized dilas kawat bolong

Katerangan pondok:

Ngaran produk: Galvanized dilas kawat bolong
Bahan: Kawat karbon rendah kualitas luhur
Perlakuan permukaan: Hot dipped galvanized & galvanized listrik


Rincian produk

Tag produk

Thegalvanized dilas kawat bolongdijieunna tina kualitas luhur kawat beusi karbon low.Saatos las titik sarta ngabentuk ku alat mékanis tepat tur akurat otomatis, perlakuan permukaan prosés dipping séng diadopsi.Produksi standar Inggris biasa ngahasilkeun permukaan bolong anu mulus sareng rapih, struktur padet sareng rata, sareng kinerja anu saé.

Galvanized dilas kawat netting dibagi jadi dua rupa: galvanizing listrik jeung panas galvanizing.You bisa milih panas dipped galvanized sanggeus las atawa panas dipped galvanized saméméh welding.If anjeun peryogi lila anti karat atawa dipaké di luar, abdi nyarankeun Anjeun milih panas. dicelup galvanis.

Urang tiasa nyayogikeun dua gaya:dilas kawat bolonggulungan sarta panels kawat bolong dilas.

rinci produk
Ukuran bolong: 1/4 '', 3/8 '', 1/2 '', 5/8 '', 3/4 '', 1 '', 2 '' jsb.
Diaméter kawat: BWG16 ~ BWG25
Panjangna: 5m, 10m, 25m, 30m, 45m jsb.
Lebar: 0.m~1.5m
Fitur: eco friendly, gampang assmbled, lila ngagunakeun hirup, permukaan datar jeung lemes.

Aplikasi:
Dilas kawat bolong ilahar dipaké dina industri, tatanén, konstruksi, transportasi, pertambangan jeung industries.Such séjén enclosures mesin, sato jeung sato enclosures, kembang jeung kai enclosures, hansip jandela, passageways enclosures, cages jangjangan, baskets endog jeung baskets dahareun di. imah jeung kantor, baskets kertas jeung hiasan

Bungkusan & Pangiriman
FOB Port: Tianjin
Anjog Time: 15 ~ 30 poé
Bungkusan: a.Dina gulungan, dibungkus ku kertas bukti cai atanapi ngaleutikan dibungkus
b. Dina palet
3.5 Pangmayaran & pangiriman
Métode pamayaran: T / T, Advance TT, Paypal jsb.

Kami fokus kana widang ieu mangtaun-taun sareng urang gaduh seueur pangalaman dina kawat bolong sareng pagar logam.All produk kami didamel tina bahan material.The kualitas luhur pabrik caket dieu pabrik kami. sanggeus confirmation.Our harga reasonable.We hoyong tetep kualitas luhur pikeun unggal klien ti sakuliah dunya.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami