Galvanis dilas kawat bolong

Pedaran pondok:

Ngaran produk: Galvanis dilas kawat bolong
Bahan: kawat karbon rendah kualitas luhur
Perlakuan permukaan: Panas dicelup galvanis & listrik galvanis


Detil Produk

Tanda Produk

Galvanis kawat dilas bolong didamel tina kawat beusi karbon rendah kualitas rendah. Saatos las titik sareng dibentuk ku alat mékanis anu pas sareng akurat otomatis, perlakuan permukaan prosés celupan séng diadopsi. Hasil produksi standar Inggris biasa dina permukaan bolong lemes sareng rapih, padet sareng bahkan struktur, sareng kinerja anu saé sacara hadé.

Jaring kawat dilas Galvanis dibagi kana dua rupa: galvanis listrik sareng galvanis panas. Anjeun tiasa milih panas dicelup galvanis saatos las atanapi panas dicelup galvanis sateuacan las. Upami anjeun peryogi waktos anti karat atanapi dianggo di luar, kuring nyarankeun anjeun milih panas dicelupkeun galvanis.

Urang tiasa nyayogikeun dua gaya: gulungan kawat anu dilas sareng panel bolong kawat anu dilas.

detil produk
Ukuran bolong: 1/4 '', 3/8 '', 1/2 '', 5/8 '', 3/4 '', 1 '', 2 '' jsb.
Diaméter kawat: BWG16 ~ BWG25
Panjangna: 5m, 10m, 25m, 30m, 45m jsb.
Lebar: 0.m ~ 1.5m
Fitur: ramah lingkungan, gampang ditunjuk, lami ngagunakeun kahirupan, permukaan anu rata sareng lemes.

Aplikasi:
Bolong kawat dilas biasa digunakeun dina industri, pertanian, konstruksi, transportasi, pertambangan sareng industri sanésna. Sapertos kandang mesin, kandang sato sareng sato, pager kembang sareng kai, penjaga jandéla, pager lorong, kandang hayam, baskét endog sareng baskét tuang bumi sareng kantor, baskét sareng hiasan

Pakét & Kiriman
Palabuhan FOB: Tianjin
Anjog Waktos: 15 ~ 30 dinten
Bungkusan: a. Dina gulung, dibungkus ku kertas buktina cai atanapi ngaleutikan dibungkus
b. Dina palet
3,5 Pamayaran & pangiriman
Métode Pamayaran: T / T, Advance TT, Paypal Jsb.

Kami fokus kana lapangan ieu salami mangtaun-taun sareng urang gaduh seueur pangalaman dina kawat bolong sareng pagar logam. Sadaya produk kami didamel tina bahan kualitas luhur. Pabrik bahan caket pabrik urang. Sampel disayogikeun sareng paréntah sidang alit tiasa ditampi saatos konfirmasi. Harga kami lumayan. Kami hoyong ngajaga kualitas luhur pikeun unggal klien ti sakumna dunya.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk